mandag den 28. marts 2011

Lærkens mandagsoutfit og morens test af app

Så blev de første shorts til, mønstret er afprøvet og det holder da vist fint... inspireret af det skønne skønne børnetøjsmærke BangBang, der laver tøj, lige til at blive glad i låget over. Vi skal vist bare have mere spræl på pigen, men okay det er også kun mandag og jeg havde travlt med at afprøve en ny app der kan lave fotomosaikker, uden jeg skal igennem Photoshop først, mulighederne er selvfølgelig begrænsede, men i en travl hverdag, er den da helt okay synes jeg...jeg vil bestemt lege videre.

Stadig forelsket...

i min mand, børn, design, håndarbejde, indretning og 70'erne

11 måneder skulle der gå siden sidst...

Men der er vel heller ingen grund til at forhaste sig, vel slet ikke når man er på barsel og det hele i forvejen går alt for hurtig.
Men nu blev jeg blog-grebet igen, vel mit liv i en nøddeskal, prøver at holde fast i blog-grebet denne gang.

En passende start må være dette postkort af vores guldklumper som allerede er et par måneder gammel. Men det viser meget godt, hvad det er for en pige vi har bragt til verden og hvilken dreng der fulgte i kølevandet.
Lærke der bliver en større og større spradebasse for hver dag og Rasmus der bare æder alle Lærkes forestillinger råt.....de er et virkelig godt makkerpar.
Nå men nu er 2011 vel ligesom skudt i gang...