mandag den 18. juli 2011

Plagiere : efterabe / efterligne / hugge / imitere / kopiere eller bare lade sig inspirerer???

Eller måske et sted midt i mellem?
Ihvertfald var jeg slet ikke færdig med at lege knappeleg, som startede med Lærke først på ferien.

Efter Vesterhavsferien var min pakke nået frem, med alle de lækkerier jeg lige havde nået at bestille inden vi tog afsted. Glasperler, marmorperler, keramikperler, lædersnørre, elastiksnøre, kuglekæde og andet diller daller. A'men jeg kunne jo netshoppe for vildt at disse sager.
Et par dage er gået og jeg har snart trukket alt på snøre, noget mere vellykke end andet.
De første jeg lavede, sammen med Lærke, var med træperler, og jeg må indrømme, at det egentlig nok virker bedst, efter min smag. Det er som om de bliver lidt for tunge med glasperler, selvom de nu også har en vis finhed over sig.
Nå men jeg har ihvertfald fået stillet lidt af min lyst og kan nu med ro i sjælen drag øst på et par dage.


"Familien Hvis Nu"

....Lærke er virkelig født som en sand del af familien "Hvis Nu", hvilket vi praktisere i stor stil, her i hjemmet. (du skulle se vores oppakning, når vi bare skal en tur i kiosken, spørger du os, har vi sikkert også ekstra tøj med til dine børn, en madpakke, sut, sutteflaske, for ikke at snakke om babyalarmer, for "Hvis NU"!!!!!)

Men her synes jeg nu alligevel hun strammer den....hvornår får man lige brug for sikkerhedsbriller, godt nok køre vi ikke så godt bil, meeeeeeen.
Hvor om alting er, vågnede hun op og synes hun havde fået en fantastisk lur, så noget godt, var de da til for.
Heldigvis kunne jeg lokke dem fra hende inden vi nåede byen, bestikkelse virker altid. Indimellem er det alligevel en fordel at hun er meget madglad.

Nu er vi så i gang med at pakke bilen, for i morgen skal vi holde ferie i København, bare rolig vi har RIGELIGT med!

Pipi, Bien og hindbærsnitter

Ferie, regnvejr og børn sætter min tålmodighed på prøve. Men en pavestolt datter der fremviser og byder af sine egne hindbærsnitter, efterfulgt at impro cirkus med Pipi og Rasmus som bi, hjalp alligevel lidt.... Ihvertfald et par timer.
Tirsdag går turen heldigvis til København.