fredag den 17. juni 2011

design >< komfort


For 3 år siden, forelskede vi os i det her læder sofasæt fra 70'erne, den stramme minimalistiske stil var lige os og den passede perfekt ind i vores nyindkøbte 70'er hus.
Det var en lang, nervepirrende og hård kamp på Lauritzen, men vi vandt og vi var glade.
.....lige indtil vi fik det afhentet og skulle tilbringe den første hyggeaften i sættet.

Nnnnnuuuuujjjj der var ikke meget plads eller hygge. Jacobs 2 meter lange krop så gigantisk ud i den, og skulle knækkes flere steder, for at sidde i den. Den før så smarte, minimalistiske 70'er sofa TABTE STORT!!!!! Smart så den ud, men komfortabel blev den aldrig.

Men vi holdt ud i godt et år, før min gamle IKEA sofa igen blev trukket ud inde fra garagen, og det lækre minimalistiske læder sofasæt blev opmagasineret.

Nu har vi fået bearbejdet fejlkøbet og efter mange sofa-diskussioner, er vi nået frem til, at vi med tiden nok mere er blevet gammelIKEAsofahygge mennesker med chokoladekiks og mælk på bakke, end top tjekkede minimalistiske champagne mennesker med saltstænger i glas. VI SÆLGER SKIDTET IGEN...

Sættet har fået læderfedt og bliver nu i morgen kørt tilbage til Lauritzen.
Så venter vi på, at vi finder den helt rigtige hyggelige sofa en dag.
Da jeg nu alligevel havde læderfedt allover fik mine elskede kærnelædertasker lige en overhaling, så nu er de klar til sommeren, og en festival der venter i August.