onsdag den 23. januar 2013

Prøver af hele mit hjerte...

... at undgå, at denne blog skal udvikle sig til  en "ejseligehvorlækkerenudsigtjgeharidag" blog, for det ville da være belastende, så derfor får I lige en billedkavalkade for de sidste tre uger her sidst i indlæget.

Så er den billed-ged ligesom barberet!!!!!

Ser mig dog ikke fri for, at der indimellem vil være billeder at finde herinde med samme motiv, men skal nok prøve, at holde de billeder rimeligt isoleret i min Instagram profil.

Som jeg fik luftet for et par uger siden, skulle der ske nye spændende ting her i starten af 2013 og de er nu endelig blevet skudt igang.

Må hellere starte med at fortælle, at jeg var så uheldig, at jeg i slutningen af november, IGEN oplevede min arbejdsplads gå konkurs, en arbejdsplads jeg kun havde været på i 5 mdr, et job som jeg var rigtig glad for og som passede helt perfekt ind i mit liv og familieliv, mht designopgaver, ansvar, arbejdstider og firmaplacering. Det var virkelig noget HØ og meget sørgeligt at være vidne til endnu en sørgelig firmaskæbne.

Da konkursen blev offentlig og vi fik besked på at aflevere nøgler, pakke vores ting og IKKE møde op mere. Blev jeg overmandet af en uoverskuelig TRÆTHED, altså jeg blev virkelig udmattet..
Tanken om endnu en tur i møllen, med ansøgninger, samtaler, værd der skulle bevises, snakke der skulle tages, kompromiser der skulle indgåes, afklaring omkring jobtype, arbejdstider, acceptabel kørselslængde. Og i sidste ende en familiekabale der også skulle gå op uden ALT for meget fravær fra hjemmet og dårlig samvittighed, ja alt det sugede simpelhen energien og overskuddet ud af min krop.
Havde lyst til at sove i hundrede år, ligge under dynen, spise chokolade og læse bøger i stakkevis....og ja, begynde at ryge igen (hvad jeg faktisk også gjorde i et par uger ;-)

Men trætheden nåede dog aldrig helt, at forplate sig i min krop, heldigvis...
Et lille lys, og håb for medbestemmelse af egen skæbne, blev tændt, da jeg talte med en tidligere kunde, der var interesseret i at ligge en årskontrakt på layout og design af samtlige af deres 21 magasiner hos mig og en tidligere kollega Lasse.  Og hvem siger lige nej tak til det tilbud? IKKE OS, VI var på...!!!!

Kontrakten blev skrevet under og siden er der stille og roligt komme flere kunder til.
En kæmpe appelsin faldt da lige ned i vores turban der midt i december. Nu fik vi mulighed for, at afprøvet det selvstændige liv, et selvstændig liv dog uden risiko, for vi har jo ligesom hele året dækket ind af produktioner. Rent luksus, når vi selv lige har set og følt hvor hårdt branchen er spændt for i de her tider.
Hvad der sker om et år må tiden vise, ligenu nyder jeg bare at være herre i eget- og Lasses hus. Her bliver der spændende er jeg sikker på...

Efter at de underskrevne kontrakter var på plads, gik de efterfølgende uger med at få alt det praktiske til at falde på plads.
Virksomhedsstruktur, samarbejdsaftaler, budget, indkøb og vigtigst af alt ARBEJDSSTED. Her var vi så heldige, at få mulighed for, at leje os ind i et "kontorfællesskab" hvor man nærmest ligger med snuden i vandkanten, Panorama udsigt i Århusbugten, ubegribeligt smukt og herfra hvor alle de billeder bliver født, jeg kan altså bare ikke lade vær. IIhh det er altså bare så pænt, og vandet og horisonten og himlen, det hele skifter farve hver time....hvem ved måske nyhedsværdien går lidt over med tiden. Ligenu nyder jeg det bare hver dag...

Og her kommer så billedkavalkaden på min "ejseligehvorlækkerenudsigtjgeharidag" blog... SORRY...