fredag den 2. marts 2012

Det der pigeværelse...

...har jo været under konstruktion i mange uger, efter jeg fandt ud af at Lærke ikke kunne ligge udstrækt i hendes seng mere.
Har haft et helt klart billede af hvordan det skulle tage form, så både pigens prinsessedrømme og morens retro-hang blev tilfredsstillet. OG JEG TROR DET ER LYKKES.

En ting var jeg sikker på fra start. Pigen skulle have et teaktræs-chatol. Sådan et med masser af hemmelige skuffer og låger og udtræksplade, hvor man kunne sidde og tegne uforstyrret uden lillebrors nysgerrige pilfingre.
Efter at have surfet HELE nettet igennem i flere uger,  uden held, kom det her vidunder på DBA og oven i købet til et pris på bare 200 kr, JA TAK, mor var glad ;-) Også var det til afhentning i Århus C, ja tak, med ja tak ovenpå!!
Da jeg kom for at afhente det, stod der det fineste sofabord OGSÅ i teaktræ OG til salg. Red jeg lige på den heldig teaktræsbølge der? det tror jeg nok lige jeg gjorde.

Et par uger har det stået i garagen og ventet på godt vejr, til at jeg kunne få det slebet og givet olie. Og det var så nu, i det dejlige forårsvejr. Hold op hvor blev det fint og hold op hvor passer det bare lige ind på pigeværelset og hold nu op hvor er jeg glad for sofabordet, der bare lige sætter prikken over i'et.

Billeder af det nye prinsesseretropigeværelse og sofagruppe med sofabord følger en af dagene.
RIGTIG GO WEEKEND!