mandag den 16. januar 2012

Lån mig et par timer eller dage...


Den ene indretningsplan efter den anden, tager form i min hovede de her dage... Eller de er vel nærmere i gang hele tiden. Men for tiden buldre de der ud af.

For at nævne bare nogen af dem, har vi SOVEVÆRELSET: hvor jeg har en mur der skal pudses og hvor der efterfølgende skal laves gallerivæg (også er det lige printene til rammerne, som jeg gerne selv vil lave), en kommode der skal males og have skiftet greb, puder der skal syes, også skal de helt rigtige lamper også lige findes.

Godt så... så har vi GANGEN: der indeholder reoler med ALLE vores bøger, kogebøger, børnebøger, faglitteratur, pixibøger, grafikbøger, sangbøger, hobbybøger og skønlitteratur, altså RIGTIG mange bøger. Den reol er lige blevet udvidet og trænger i den grad til at blive ommøbleret. Og hvor ville det klæ' den gang med nogen nye lamper ;-)

Nu er det så gået op for mig, at Lærke faktisk ikke kan ligge udstrakt i hendes juniorseng.
Det har jo så ganske naturligt sat gang i endnu et projekt. BØRNEVÆRELSET!!!!!!! Åh gud, det er jo et rent slaraffenland af skønne ting, især for sådan en retrofreak som mig. (ja, jeg kunne jo lige samle lidt inspiration om ikke andet...sådan at I også kunne få et indtryk af hvor jeg stilmæssigt ligger henne ;-)
KUNSTEN bliver så at få det til at gå op i en højere enhed med Lærkes prinsessedrømme, der i den grad indebære, bling bling, plastic, barbie dukker og kunststof jo helst i lyserødt.
Men mon ikke at jeg ved lidt snilde og et par overraskelser også kan få en finger med i spillet. En ting er i hvert fald sikkert. En højseng skal der findes, så hun reelt får noget lege plads på de 8 km2 hendes værelse er.
Også er der lige chatollet... jeg har snart ledt hele internettet igennem for at finde et ala det på billedet. Alle de skuffer og hemmelige rum ville hun elske. Bare det, at have sin egen tegneplads på værelset, hvor lillebror ikke kan kom og rykke låget af alle tuscherne og blande sig i kunstværkerne, ganske enkelt en drøm!! Er sikker på det vil blive et hit.

Men det var indtil videre en lille del, af de indretningsplaner der forhåbentlig bliver ført til døren her i foråret, hvor bliver det SKØNT!


Også har jeg faktisk fået mit hæklede tæppet færdig, mangler bare lidt dagslys til at få taget nogen billeder....men de kommer snart.