onsdag den 13. juli 2011

Sommer moments fra stranden i Thyborøn

Hvor frokosten blev indtaget, fiskefrikadeller fra den lokale fiskemand.
Og så skal jeg hilse at sige at frokost på stranden, på tæppe med kravlende baby og 3 årig pige i hopla er en dårlig kombi... Sand i hår, sand i mad, sand i næsen, sand All over...

Det er sand

Siden den første ferie Jacob og jeg havde sammen, har vi taget en lille "smagsprøve" med hjem af destinationens sand. Det lyder nok meget mærkeligt, men når vi den dag i dag har omkring 10 små flasker med sand, opdager man virkelig HVOR stor forskel der er på sand fra Øster Hurup og f.eks Malaysia, der MEGET stor.
Også vækker de små flasker bare utrolig mange dejlige minder frem. (jeg skal nok tage et billede af dem alle en dag)
Men derfor det nok lidt underlige køb af tre små glasflasker fra Thyborøn i dag.
Sand, nu også fra Thyborøn.

Meget lille by, meget stor genbrug

Og nu genbrug med sommerudsalg minus 50 %, ja tak det kan vi li'.
4 dynnebetræk, to fine skjorter til Lærke, lille retro skål, MANGE knapper og 3 små flasker = 54 kr., yes 54 kr. det er da til at forstå.

Det sker i Lemvig

Yes endelig... længe, meget længe har jeg ledt efter Bjørn Wiinblad i diverse genbrugsbutikker og på markeder og i dag skulle være dagen, hvor mit held satte ind. Godt nok var det vaser, små vaser, mellemstore vaser, eller bare en stor og lækker gulvvase jeg var på jagt efter, men det her lækre og helt perfekte fad sagde jeg altså ikke nej tak til. Super flot og velholdt. Så det var til Lemvig bagagerumsmarked at jeg skulle have heldet med mig, tænkte nok jeg skulle bevæge mig lidt væk fra storbyen. Derefter gik turen til Thyborøn, hvor det også var mange lækkerier, mere om dem senere.


Også elsker jeg bare det grafiske look der ligger i den signature..