onsdag den 29. juni 2011

SKøn skØN morgengave

Så lykkedes det mig vist, at få gjort alle opmærksom på min passion for 70'er.retro.agtige.tingogsager, OGSÅ dem på mit arbejde...

Her til morgen kom min søde kollega Rikke "you know, her with the akryl dimser" med denne super skønne sag, fundet i Auning genbrug. Kande fra krömer zolnir.
Sikke en morgengave!!! min begrejstring vil ingen ende ta' Jeg synes virkelig den er helt fantastisk og grafisk smuk, på den helt rigtige måde.
Jeg har set porcelænet og motivet før, men har aldrig været så heldig, at noget af det har været til salg, så det gør jo bare dagens lykke endnu større. Nu ved jeg, hvad jeg specifik skal gå efter på alle de markeder og genbrugsbutikker, jeg skal besøge gennem sommeren. Tallerkner, kopper og underkopper. Men det bliver nok svært at finde noget der er lige så fint og velholdt som denne kande.
Tjek lige bunden, årstal og pris står der endnu: år 1971, pris 46,50 kr.
...Selv manden herhjemme delte min begrejstring.

En stor tak skal gå til Rikke og hendes loppefund!
Er det kun mig der sidder tilbage med en fornemmelse af, at jeg nu ved hvor Katvig har fået inspiration til i udarbejdelsen af deres logo?

2 kommentarer:

  1. hvor er den sej. er meget misundelig. kender du mettesofie.dk? der er mange, fede og billige retroting. har selv lige bestilt teakspejl, vase og bakke, som mettesofie selv kommer forbi med i morgen hele vejen fra næstved...

    SvarSlet
  2. Mettesofie bliver hermed gennem tjekket, tak for tippet Jannie og tak for din kommentar. Det er dejligt at blive mindet om, at der rent faktisk er nogen der følger med i bloggen :-)

    SvarSlet