torsdag den 10. november 2011

Jeg er blevet inspireret helt ind i sjælen.

En magasin konference på "Den grafiske højskole" har endnu engang slået det fast, at jeg er endt på den helt rette jobhylde. JEG ELSKER VIRKELIG MAGASINER, altså sådan rigtig...
Elsker det grafisk udtryk, den rytme og den stemning man kan nå herigennem. De muligheder der ligger i rubrikker, udtryksmulighederne i lette, tunge, moderne, traditionelle skriftsnit, for ikke at tale om farverne, billederne og fordelingen af luft og mangel på samme!!!! Ved sgu godt det lyder nørdet, men det er jo en hel videnskab, også samtidig også et spørgsmål om smag.

Det eneste og største problem er de budgetter de danske magasiner ligger under for. Men man har da lov at drømme og lade sig inspirerer, også bare af de små detaljer.

Her et lille udsnit af hvad der blev vist...

Håber ikke du synes jeg spilder din tid, var bare lige nødt til at dele min pasion med nogen herude i cyperspace.

3 kommentarer:

 1. Er du gal, Line - lækkert lækkert - mhm, det kan vi lide!

  Hvis du har tid og lyst er du velkommen til at kigge forbi her.

  http://framingarchitecture.tumblr.com/

  Hilsnere fra Marianne

  SvarSlet
 2. Ej, hvor fedt. Slet ikke spild af tid...savner at arbejde med magasiner! Du er heldig!!!

  SvarSlet
 3. Mariannne dejligt at få bekræftede at der findes mennesker derude, der har den samme passion, tak Super lækker blog du har, helt sikkert en man godt kan blive afhængig af.

  Og jeg er helt sikke på at Jannie også har været inde og kigge og kan bekræfte det ;-) Jannie du er også savnet i magasinverdenen...

  SvarSlet