mandag den 30. januar 2012

Min inspirationsjungleHvis I ikke kender sitet http://www.paumes.com/, så skynd jer at lær det at kende.

Det vrimler med inspiration, lækre farver, spændende løsninger, både til bolig indretning og til en grafiker nørd som mig, med hang til finurlige prints og glitterdesign.

Også gør det, det jo ikke mindre spændende, at det hele er præsenteret med et total uforståelig skriftsnit der giver det hele en fantastisk mystik. Go rejse ;-)

4 kommentarer:

 1. Åh jow... Dem kender jeg godt og er vild med dem. Har et par af deres bøger, fundet i en lækker butik i Berlin.
  Vil meget gerne eje et par bøger mere, men tør ikke rigtig bestille hos dem pga. told. Er det noget du kender til...Er det sikkert nok?
  Kh. Sanne (0:

  SvarSlet
 2. Hej Sanne.
  Nej det er desværre ikke noget jeg kender til. For et par år siden, fik jeg taget en stak bøger i tolden og har siden da ikke bestilt bøger fra andet end UK. Men deres shop er da slemt fristende. Giv endelig lyd hvis du falder over en EU-netshop hvor de forhandler dem.
  Kh Line

  SvarSlet
 3. Hejsa. Jeg har købt to af bøgerne...og der skete ikke noget mht. Told! Så shop bare løs...har Finland Family style og Stckholm's love appartments, and I love Them. De finnere og svenskere kan noget med bolig.

  SvarSlet
 4. Fantastisk Jannie, jeg vidste jeg kunne regne med dig. De bøger vil jeg gerne lige have næsen i, skal nok lade vær med at trække alt kreativitet og farve ud af dem ;-) Også tror jeg da lige jeg skal overveje den shop endnu engang.

  SvarSlet