torsdag den 23. februar 2012

En stor tak...

...til min mor. For at tage over på sammensyningen af patchworkpude, da jeg kampsvedte og var ved at kaste det hele ud af vinduet. Det der med lynlåse bliver altså aldrig min spidskompetence. Puden er i den grad godkendt herhjemme, så nummer to, ligger nu og venter på at blive færdiggjort.... Også hos mor ;-)

2 kommentarer:

  1. Lækkert med lækkert på :-) Sikke et flot design, Line. Det kan jeg ikke - til gengæld kan jeg sy en lynlås i. Men det - og så at sy firkanter - er også det eneste jeg kan med en symaskine! :-)

    SvarSlet
  2. Hvis jeg nu virkelig tog mig sammen og havde optjent en go potion tålmodighed, kunne jeg nok også godt sætte den lynlås i. Problemet er nok bare, at den montering er SÅ pokkers kedelig og jeg bliver sååååå utålmodig. Og når nu så moren gerne vil ;-)
    Og Jannie DU ville også kunne sy sådan nogen puder. Forstykket med trekanterne er syet i hånden...en virkelig hyggelig ting at sidde med når kassen alligevel køre og manden snorker på sofaen ;-) Sig til hvis du skal have et lille intro kursus ;-)

    SvarSlet