søndag den 17. juni 2012

Sådan en weekend...

hvor et par fra Randers valgte at powershoppe vores CombiCamp, hvor Rasmus har været top pyldret hele dagen og ikke sovet om natten, hvor Lærke har gjort alt det hun IKKE måtte og virkelig synes hun har haft hele verden i mod sig, specielt hendes familie. Hvor de voksne har forsøgt at have en sammenhængende samtale, især omkring ferieplaner...og det endte med at vi selv powershoppede en campingvogn OG en cykeltrailer til børnene. FLOT familien Brødløs!!!!
Så efter at have puttet børn urimelig tidligt, sider jeg nu og venter på at Jacob kommer rullende med vores nye Retro Model. Trænger vist til en kærlig hånd, men mon ikke den kan bringe lidt hygge ind i vores ferie?

Here it is...
Er speciel vild med det orange køkken.


2 kommentarer:

  1. Ha ha ha ha - sådanne dage/weekender kender jeg A-L-T for godt. Dog ikke med twist af campingvogn-powershopping, men måske de skulle prøves, så man glemmer alt om de pylrede børn. Men stort, stort tillykke med vognen, hr og fru Danmark. Håber, den bringer sol og glæde i jeres sommer. Mht. din nyerhvervede bog; ved du, om de også har lavet en 365-ting-du-kan-sætte-dit-barn-til-så-du-kan-drikke-din-kaffe-hvile-ørene-og-surfe-blogs-tynde-i-halve-og-hele-timer? Hvis nej, laver du den så ikk'?

    SvarSlet
  2. Ej Jannie du kan tro den er fin, skal nok ligge billeder på en af dagene ;-) Du skulle prøve det er campingpowershopping, det kan kaste glæde over selv den mest belastende weekende.
    Også tror jeg virkelig der ville være mange penge at tjene på den bog "365-ting-du-kan-sætte-dit-barn-til-så-du-kan-drikke-din-kaffe-hvile-ørene-og-surfe-blogs-tynde-i-halve-og-hele-timer" Er selv en sikker køber, for lige den kunst er jeg ikke mester i, MEN VILLE ØNSKE AT JEG VAR!!!!!

    SvarSlet