tirsdag den 4. december 2012

PonPon eller PomPom...

...Hvad hedder der egentlig?

Når jeg googler det bliver jeg ikke engang klogere, og ja det er faktisk der, på google, at jeg får alt min paratviden fra....næsten.
Godt så, jeg kalder det PomPon, indtil der er en venlig sjæl der vil fortælle mig det rigtige navn...

Nå, men som skrevet i et tidligere indlæg, købte jeg mig en "PomPon maker" for et par dage siden. Egentlig fordi jeg skulle bruge et par PomPon'er til en adventskrans, jeg arvede for et par år siden fra min nu afdøde mormor.
En meget gamle og fin smedejerns-adventskrans der vækker mange dejlige minder. Min mor har en magen til, så ja, jeg er jo nærmest vokset op med sådan en type advents"krans"
Meningen er, at den skal dekoreres med æbler, clementiner eller appelsiner, men i år havde jeg lyst til at prøve noget andet, og det er her mit PomPon liv starter.....

For det tog om sig.... inden jeg fik set mig om, var der både PomPon'er i håret, på adventskransen og på en dørkrans. og jeg skal lige hilse at sige at DEN dørkrans krævede et pænt antal PomPon'er inden den var jævnt dækket. Men hyggelig og Julet synes jeg nu den blev.

Har overvejet, om jeg skulle prøve at lave en mere naturfarvet og rå udgave af den...må lige på garn"lageret" og se hvad der gemmer sig i den farvenuance...
Min PomPon historie slutter nok ikke her?

2 kommentarer:

  1. Hurra! Så ved jeg, hvad jeg skal bruge min POMPON(?!) maker til! :)

    SvarSlet
  2. YES Annette det er bare med at komme i gang!!!

    SvarSlet